Mózer Laci

Bemutatkozás

Üdvözöllöm a Fulltone Hangtechnika Honlapján!

Mózer Laci vagyok, a cég alapítója.

Szeretném Önt minél magasabb színvonalon informálni és kiszolgálni, ezért kérem, hogy mielőtt személyesen ellátogat hozzánk, munkaidöben 10-17 óra között egyeztessen időpontot a +36 30 986 2988 telefonszámon, így biztos lehet benne, hogy nem kell várakoznia, és teljes körű szolgáltatást kap. Köszönöm, hogy ezzel is segíti munkámat!

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám egyben a hobbim is. Zenész múlttal is rendelkezem, több rockzenekarban zenéltem a ’80-as ’90-es években. Márkától és típustól függetlenül, lehetőség szerint eredeti gyári alkatrészek felhasználásával javítunk erősítőket, és hangszórókat. Cégem 1996 óta folyamatosan működik. Tevékenysége közé tartozik a hangszerek és a hozzá kapcsolódó termékek árusítása és szervizelése. Műhelyem magas színvonalú technikai és minőségi műszerezettséggel rendelkezik. Munkám során egyre újabb és jobb anyagokat, eljárásokat alkalmazok a mind tökéletesebb műszaki megoldások elérésére. Megbízott szakembereim és jómagam, több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, a mai napig is folyamatosan tájékozódunk és fejlesztjük önmagukat. Számunkra fontos az Önök elégedettsége és törekszünk arra, hogy szolgáltatásunkkal mindig a lehető legmagasabb színvonalat nyújtsuk. A Fulltone Bt. tevékenysége: Márkától és típustól függetlenül, hangerősítők és hangsugárzók gyártása-javítása és kereskedelme; Gitárok beállítása, húrozása, hangolása; pick-up cseréje és elektronika javítása, hangszerek és hangtechnikai berendezések gyártása, javitása lehetőség szerint eredeti gyári alkatrészek felhasználásával .

A javitásra behozott termékekre bevizsgálási dijat számolunk fel.  jelenleg 8000Ft, – amit ha nem kéri a szolgáltatást minden esetben ki kell fizetni .

Minden megjavított termékre 1 hónap garanciát, valamint minden általunk forgalmazott új termékünkre 12 hónap garanciát vállalunk. Magas szakmai tudással és szakértelemmel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére! Intézmények, Templomok, Iskolák, vendéglátó helyek, sportlétesítmények hangosításának megtervezését és kivitelezését 100 voltos rendszerek kiépítését, hangszerek, elektroncsöves erősítők, gitár-kombók, gitárhangfalak és hangszórók gyártását, javítását vállaljuk.

Cégünk tevékenysége közé tartozik a hangszerek és a hozzá kapcsolódó egyes termékek árusítása és szervizelése. Elektroncsöves erősítők, gitár hangfalak, és hangszórók javítását, szervizelését, MARSHALL, FENDER, AMPEG, MESA-Boogie, LANEY, LINE6, ORANGE, CRATE, Hughes Kettner, DIGITECH, PEAVEY, CELESTION, BOSS márkák szervizelését vállaljuk, de ezeken kívül foglalkozunk más márkák szervizelésével is.